istock_000017053907small1

Recomandare

Pentru a beneficia de serviciul IPTV Romania la o calitate cat mai buna recomanda ca viteza de internet sa fie cat mai stabila si sa fie de un minim 4 mb de download.

Pentru  a putea viziona programele tv fara probleme, iptv-tv-romania-online va recomanda ca toate dispozitivele Dvs. sa fie conectate la internet prin cablu (LAN) si nu WIFI (fara cablu). Functioneaza foarte bine si WIFI dar exista o multitudine de factori care pot pertuba calitatea imaginii.

Mai recomandam ca in perioada in care beneficiezi de serviciile iptv-tv-romania-online, sa nu se foloseasca VPN deoarece nu functioneaza cu VPN.

Canale Romanesti Online

Ce este serviciul IPTV tv online

IPTV sau Televiziunea IP presupune transmiterea semnalului TV cu o inalta calitate a imaginii si sunetului, via protocoalele de comunicare de Internet (IP), direct pe ecranul televizorului. IPTV Romania nu este acelasi lucru cu televiziunea transmisa prin Internet (sau televiziunea on-line).

Aceasta noua experienta in domeniul audio-vizualului este transmisa printr-o conexiune de banda larga folosind o retea de fibra optica, direct catre televizoarele clientilor, prin intermediul unui Set Top Box (si nu a unui computer). Termenul de tehnologie "lean-back" este folosit pentru IPTV in comparatie cu tehnologia "lean-forward" pe care o implica folosirea unui computer pentru vizualizarea programelor TV pe Internet.

Aparate Recomandate

Cele mai raspandite, stabile si usor de folosit sunt aparate MAG 250, MAG 254 MAG 256 si mai nou MAG 322 dar se poate folsi serviciu IPTV pe Smart TV, VU+  Enigma 2, VLC Player, Kodi Player sau dispozitivele Apple.

mag250_2

Mag 250, Mag 254

Mag 254, Mag 250, Mag 256

43f68fa546ab8694b11b9692aa90b847

Enigma 2

VU+ Enigma 2

smart-2

Smart TV

Samsung, LG, ...